top of page
DUMAVA Subsidie

DUMAVA Subsidie

Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houd je je bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Dan komt de DUMAVA Subsidie jou tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Om in aanmerking te komen dien je een maatwerkadvies te overleggen, hier helpen we je graag bij!

Over de subsidie

Over de DUMAVA Subsidie

Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houd je je bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of rijksmonumenten? De subsidieregeling voor duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Om in aanmerking te komen voor de DUMAVA Subsidie dien je een maatwerkadvies te overhandigen, hier helpen wij je graag bij!

Maatwerkadviezen

Maatwerkadvies DUMAVA Subsidie

Je wilt een maatwerkadvies om het energielabel te verbeteren, om te besparen op energiekosten en om vastgoed duurzaam te optimaliseren. Wij helpen je snel en effectief. Je ontvangt ons advies met de investeringskosten, besparingen en terugverdientijden. Per object kunnen we het actuele en het mogelijke energielabel berekenen. Zo is alle gebouwinformatie direct en duidelijk zichtbaar en kun je je vastgoed weloverwogen duurzaam optimaliseren.

DUMAVA Subsidie

Onze werkwijze

Wij hebben als bedrijf meer dan 12 jaar ervaring in het opstellen van energielabels en adviezen. Om nog niet te spreken over de jarenlange ervaring die onze adviseurs gezamenlijk hebben. Onze adviseurs beschikken over een hoog kennisniveau en zijn meer specialist dan generalist. We stellen de juiste vragen, kunnen lange- of kortetermijnplannen opzetten en zorgen voor totale ontzorging. Daarnaast is bij ons de prijs altijd de prijs, dus geen verrassingen en geen kleine lettertjes. Zo zijn wij altijd transparant.

Resultaatgericht

Onze adviezen en energielabels zijn voor iedereen begrijpelijk en bevatten
alle benodigde informatie voor de verduurzaming.
We verbeteren gebouwen op een praktische manier, naar een duurzame energiehuishouding en om de waarde van het gebouw te vergroten.

Je staat er geen moment alleen voor

We hebben alle expertise
in huis om het werk
rondom het energielabel en verduurzaming uit handen te nemen. Intern en extern helpen we elkaar en houden we elkaar op de hoogte
van de stand van zaken, processen en uitkomsten. Uitdagingen? We denken mee en regelen het.

Moeilijk wordt makkelijk

Lang niet iedereen wordt warm van duurzaamheid en energielabels. Maar geloof ons, het is interessant. Wat we precies doen en waarom we dit doen leggen we zo begrijpelijk mogelijk uit. Daar wordt het ook nog eens leuker van.

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Lefier Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page