Zwolle, 16 september 2022: Francois Wieringa gaat over met zijn bedrijf NNVD Energielabels en wordt franchisenemer van Ecocert. Hij opent zijn eigen Ecocert vestiging in Zwolle vanaf oktober 2022. Vanuit zijn kennis en ervaring gaat Francois een waardevolle samenwerking aan met Ecocert. De professionele serviceorganisatie bedient al 15 jaar de zakelijke energielabelbranche en deelt hiermee haar ervaring en expertise met Francois.

Per oktober breidt Ecocert uit naar Zwolle. Ecocert bedient sinds 2008 de zakelijke energielabelmarkt. Aangezien de vraag naar energielabels en maatwerkadvies sterk toeneemt opent Ecocert de nieuwe vestiging. Franchisenemer Francois gaat de uitdaging aan en zal vanaf oktober zijn nieuwe kantoor in Zwolle betrekken. Waar Francois voorheen werkzaam was onder de naam NNVD Energielabels zal hij verdergaan onder de naam Ecocert Zwolle.

Met het openen van de nieuwe Ecocert vestiging in Zwolle bundelen de twee betrokken partijen hun krachten. De franchisenemer heeft naast zijn ervaring als ondernemer veel kennis opgedaan binnen de energielabelbranche. Hij is gediplomeerd EP-Adviseur voor woning- en utiliteitsbouw. Vanuit zijn kennis en ervaring gaat hij een waardevolle samenwerking aan met de professionele serviceorganisatie Ecocert. Ecocert bedient de zakelijke markt al 15 jaar en is volledig gecertificeerd voor het afgeven van energielabels voor woningen en utiliteitsgebouwen. Dit voor zowel bestaande als nieuwbouw. Met de komst van Ecocert Zwolle wordt de volgende stap gemaakt om iedereen die vastgoed bezit of beheert verder te brengen op de weg naar een duurzaam Nederland.

Naast Zwolle heeft Ecocert ook vestigingen in Groningen, Utrecht en Emmen. De ambitie van Ecocert is om op een gezond tempo door te blijven groeien. Om dit waar te kunnen maken heeft Ecocert het doel om vestigingen door het hele land te blijven openen. De opening van Ecocert Zwolle is hierin de volgende logische stap om Nederland te kunnen bedienen op het gebied van verduurzaming.

Ecocert Zwolle
Ecocert Zwolle is officieel! Links Jos Bosscher (algemeen manager Ecocert), rechts Francois Wieringa (franchisenemer Ecocert Zwolle)