Ecocert Franchise

Ben jij een zelfstandig EP-adviseur of eigenaar van een bouwadviesbureau? En wil je je bedrijf professionaliseren? Join our label! Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw Ecocert-vestiging en geef je leiding aan een team van (EP) adviseurs. Met het Ecocert franchiselabel haal je alle essentiële expertise in huis voor jouw optimale bedrijfsvoering, waaronder ook professionele marketing:


De waarde van marketing voor jouw bedrijf

Uit recent marktonderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat slechts de helft van de zelfstandige of kleine ondernemingen tevreden is over hun online zichtbaarheid. Dat is een probleem, aangezien effectieve online aanwezigheid steeds vaker een cruciale rol speelt in het succes van jouw bedrijf.

Behoor jij ook tot de helft die weet dat hun online aanwezigheid onvoldoende bijdrage levert aan het binnenhalen van nieuwe klanten en genereren van extra omzet? Hieronder staan de zeven belangrijkste zaken die jouw EP-kantoor zou moeten hebben om een sterke online aanwezigheid te creëren.


In het onderzoek werd aan ondernemers gevraagd wat ze het meeste nodig denken te hebben met betrekking tot hun marketing inspanningen. Hierbij komt sterk naar voren dat een duidelijke strategie voor het implementeren van een effectieve online aanwezigheid vaak ontbreekt. Om dit te bereiken stel je een marketingplan op met daarin: 

Is jouw EP-kantoor al optimaal online zichtbaar voor jouw klant?

Met het Ecocert Franchiselabel is jouw marketing altijd geregeld en van een professioneel niveau.  

Ecocert presenteert zich online namelijk volgens een gedegen marketingplan op de voor ons relevante kanalen bij onze ideale klanten. Dit doen onze eigen (online) marketeers die ook ons vergelijkingsplatform Woninglabel.nl onder de aandacht brengen bij gebouweigenaren, jou als adviseur en makelaars. Voor specialistische kennis maken wij gebruik van externe specialisten die bovendien de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing met zich mee brengen.

Geïnteresseerd in wat ons Franchiselabel voor je onderneming, jouw online zichtbaarheid en klantenbestand kan betekenen? Lees hier meer of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kop koffie:

Laat je geen label opplakken. Dit label kies je zelf!
Jij bent nu aan zet. Ontdek alles over het Ecocert Franchiselabel.

Vraag de brochure aan of ga direct met ons in gesprek