Aanvraag binnen 10 werkdagen afgehandeld

U ontvangt binnen 24 uur een offerte

Ecocert Franchise

Ben jij een zelfstandig EP-adviseur of eigenaar van een bouwadviesbureau? En wil je je bedrijf professionaliseren? Join our label! Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw Ecocert-vestiging en geef je leiding aan een team van (EP) adviseurs. De meeste labels laten we ons opplakken door anderen, voor dit kwaliteitslabel kies je zelf. Profiteer als Ecocert franchisenemer van:

Deel mee in onze energie

Samen landelijk sterk onder één gevestigd merk

Ecocert bedient sinds 2011 de zakelijke markt. De particuliere markt bedienen we via de makelaar, een duurzame ketenpartner. Onder onze grotere klanten bevinden zich multinationals, ketens, zorg- en onderwijsinstellingen en gemeenten.

Een team waar je op kunt rekenen

Ecocert zorgt voor de ondersteuning en middelen om succesvol te ondernemen. Wij bieden je training, ondersteuning in kwaliteitsborging en gegarandeerde tijdswinst in de dossierverwerking. Met ons unieke beheersysteem ‘Mijn Ecocert’ hebben jij en jouw klanten 24/7 in- en overzicht.

Duurzaam ondernemerschap

Gelukkig ondernemen: je runt een eigen onderneming en profiteert te allen tijde van de bundeling van kracht, kennis en ervaring in het Ecocert-netwerk. Je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als organisatie doen. Als jij vindt dat iets anders kan of moet: deel je ideeën en verleg met ons de grenzen.

Een toekomstbestendige dienst

In de huidige markt neemt de vraag naar duurzaamheids-advisering explosief toe. Vanuit een effectieve meerjarenstrategie biedt en ontwikkelt Ecocert duidelijke producten die daarin voorzien. Om innovatieve koploper te blijven ontwikkelen we vandaag al wat een klant in een circulaire toekomst nodig heeft.

Het Ecocert Franchiselabel in het kort

Duurzaamheid is een hot topic. Hoe wij omspringen met mens en milieu, bepaalt letterlijk onze toekomst. De gebouwde omgeving draagt hier voor zo’n 12% aan bij in termen van CO2-uitstoot. Er is dus veel werk aan de winkel om dit te verbeteren. Private- en (semi-)publieke organisaties in heel Nederland weten Ecocert dan ook te vinden voor het vaststellen van- en advies in de energieprestatie van hun vastgoed.

In het Ecocert Franchiselabel bundelen wij onze krachten in een hecht netwerk waar kwaliteit voorop staat. Als franchisenemer kun jij ook een verzorgingsgebied vanuit deze dienstverlening bedienen. Je bent dan de eigenaar van je eigen Ecocert-vestiging en geeft leiding aan een team van EP-adviseurs.

Haal het beste in huis

Klantenkring

Werk alleen voor klanten waar jij blij van wordt.

Klantcontact

Klanten altijd een glimlach en een onbezorgd gevoel.

Hoe we dit doen

Bedrijfsvoering

Ondernemen vanuit een meetbaar en schaalbaar plan. 

Online zichtbaar bij de doelgroep die er voor jou toe doet.

Hoe we dit doen

Backoffice

Uit handen en geautomatiseerd met ‘Mijn Ecocert‘.

Kwaliteit

Bij Ecocert borgen we dat jij iedere dag weer een 8+ scoort.

Laat je geen label opplakken. Dit label kies je zelf!
Jij bent nu aan zet. Ontdek alles over het Ecocert Franchiselabel.

Vraag de brochure aan of ga direct met ons in gesprek