top of page
Ecocert Teamfoto 4

Label EFG? Weg ermee!

Beheer of bezit je vastgoed voor verhuur, dan is het je ongetwijfeld niet ontgaan. Vanaf 2030 is het verhuren van woningen met energielabel E, F of G niet langer toegestaan. Met onze energie brengen we je graag verder, van het verduurzamingsadvies tot het uiteindelijke verbeterde energielabel. Dus.. heb jij nog label E, F of G? Weg ermee!

Energielabels

Energielabels Woningbouw

Beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen  zijn verplicht om het energielabel te overhandigen aan nieuwe huurders. Binnenkort dient dit label minimaal D of beter te zijn. Onze ervaren adviseurs berekenen de juiste waarden en registreren het definitieve energielabel van het object in het centrale register van de RVO. Je ontvangt het definitieve energielabel digitaal. Via ‘Mijn Ecocert’ kun je alle gebouwinformatie op objectniveau en portefeuilleniveau op elk moment bekijken.

Maatwerkadviezen

Maatwerkadvies

Je wilt een maatwerkadvies om het energielabel te verbeteren wanneer deze nog niet voldoet aan de minimale eisen, om te besparen op energiekosten en om vastgoed duurzaam te optimaliseren. Wij helpen je snel en effectief. Je ontvangt ons advies met de investeringskosten, besparingen en terugverdientijden. Per object kunnen we het actuele en het mogelijke energielabel berekenen. Zo is alle gebouwinformatie direct en duidelijk zichtbaar en kun je je vastgoed weloverwogen duurzaam optimaliseren.

Ecocert Teamfoto 9_edited.png

Onze werkwijze

Wij hebben als bedrijf meer dan 12 jaar ervaring in het opstellen van energielabels en adviezen. Om nog niet te spreken over de jarenlange ervaring die onze adviseurs gezamenlijk hebben. Onze adviseurs beschikken over een hoog kennisniveau en zijn meer specialist dan generalist. We stellen de juiste vragen, kunnen lange- of kortetermijnplannen opzetten en zorgen voor totale ontzorging. Daarnaast is bij ons de prijs altijd de prijs, dus geen verrassingen en geen kleine lettertjes. Zo zijn wij altijd transparant.

Resultaatgericht

Onze adviezen en energielabels zijn voor iedereen begrijpelijk en bevatten
alle benodigde informatie voor de verduurzaming.
We verbeteren gebouwen op een praktische manier, naar een duurzame energiehuishouding en om de waarde van het gebouw te vergroten.

Je staat er geen moment alleen voor

We hebben alle expertise
in huis om het werk
rondom het energielabel en verduurzaming uit handen te nemen. Intern en extern helpen we elkaar en houden we elkaar op de hoogte
van de stand van zaken, processen en uitkomsten. Uitdagingen? We denken mee en regelen het.

Moeilijk wordt makkelijk

Lang niet iedereen wordt warm van duurzaamheid en energielabels. Maar geloof ons, het is interessant. Wat we precies doen en waarom we dit doen leggen we zo begrijpelijk mogelijk uit. Daar wordt het ook nog eens leuker van.

Aanvragen

Aanvragen

Het aanvragen van een energielabel voor een los gebouw doe je snel en eenvoudig hieronder! Staat je type gebouw, zoals een bedrijfspand, er niet tussen? Of wil je een offerte aanvragen voor een project bestaande uit meerdere gebouwen? Neem dan contact met ons op.

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Lefier Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page