top of page

Back-/Frontoffice medewerker

Heb jij affiniteit met klantcontact, administratie, vastgoed en duurzaamheid? Geef dan je carrière een vervolg bij Ecocert!

Groningen

Parttime

MBO/HBO

Bij Ecocert, Woninglabel.nl én TMS Holland zijn wij per direct op zoek naar een gedreven collega die ons 32 uur per week komt ondersteunen bij het plannen en organiseren van lopende projecten. Enige secretariële ervaring is een pré. Wil jij ook werken bij drie snelgroeiende organisaties, binnen een team van gezellige collega’s? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als Backoffice/Frontoffice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van zowel Ecocert als Woninglabel.nl én TMS Holland. Dit betekent dat je een zeer gevarieerd takenpakket hebt. Wij zijn op zoek naar iemand die houdt van uitdaging en snel kan schakelen.

 • Je gaat e-mails en telefoontjes behandelen, maar daarnaast ook verschillende administratieve taken uitvoeren.

 • Voor Ecocert maak je de dossiers compleet, werk je offertes voor zowel woning- als utiliteitsbouw uit en plan je opnames voor de adviseurs in.

 • Je maakt klanten wegwijs in het aanvragen van energielabels. Voor Woninglabel.nl onderhoud je het contact met de aangesloten adviseurs, help je klanten met het aanvragen van hun energielabel en beheer je de aanvragen.

Onze bedrijven kenmerken zich als platte en lerende organisaties, waarin wij met een glimlach het de klant iedere dag gemakkelijk, begrijpelijk en leuk proberen te maken. De uitdaging is aan jou om dat ook iedere dag weer te doen!

Ons DNA

Het is onze missie om erkend en herkend te worden als beste klantgerichte, kwalitatieve en toonaangevende ‘formule gestuurde serviceorganisatie’ waar klanten graag kopen, medewerkers graag werken en waarbij ondernemers zich graag aansluiten. We zien onszelf als een leergierige organisatie waarin we stilstaan bij processen en hoe we deze processen keer op keer efficiënter en leuker kunnen maken. Onze ‘pay-off’: “Maak energie zichtbaar”, dragen we dagelijks uit, zowel extern als intern. We vertrouwen en respecteren elkaar, van fouten leren we en streven we ernaar om een ‘winning team’ te zijn.

Wie zijn wij?

Ecocert is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van energielabels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen wij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles. Klanten van Ecocert zijn gemeenten, bedrijven, beleggers, makelaars en woningcorporaties. Ecocert voert opdrachten in heel Nederland uit en heeft zich in de afgelopen jaren vanuit Groningen hard ontwikkeld tot één van de meest innovatieve koplopers van Nederland binnen de branche. Dit doen wij door zelf veel te investeren in software, productaanbod en kwaliteitsborging. Ecocert blijft zich doorontwikkelen en de marktpositie als innovatieve voorloper behouden.

Woninglabel.nl is een vergelijkingswebsite voor gebouweigenaren die op zoek zijn naar een energielabel-adviseur voor het verkrijgen van een energielabel voor hun gebouw. In tegenstelling tot de grootzakelijke doelgroep van Ecocert, focust Woninglabel.nl zich op de particuliere en kleinzakelijke klant. Inmiddels is een groot deel van alle energielabel-adviseurs bij het platform aangesloten voor het dagelijks verkrijgen van opdrachten. Daarnaast weten ook gebouweigenaren het platform goed te vinden en wordt reeds een groot deel van alle energielabels voor particuliere woningen in Nederland via Woninglabel.nl aangevraagd. Het bedrijf is flink gegroeid en de dienstverlening wordt doorlopend op meerdere vlakken steeds verder uitgebreid!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, gelieerd aan: Administratief Medewerker, Secretaresse, et cetera. Of je hebt relevante werkervaring in de klantenservice;

 • Je hebt interesse in het (zelf) eigen maken van nieuwe vaardigheden;

 • Je durft te doen en je durft fouten te maken, om daarvan te leren;

 • Je bent communicatief sterk;

 • Je bent klantgericht;

 • Je hebt ervaring met het Microsoft Office Pakket (Word, Excel, Outlook);

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift;

 • Je bent ondernemend, zelfstandig en je kunt ‘hands-on’ werken, in een dynamisch team;

 • Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van woning- en utiliteitsbouw;

 • Je neemt makkelijk een eigen rol aan binnen een klein en dynamisch, maar ook eerlijk en direct team;

 • Je bent woonachtig binnen bereisbare afstand van Groningen. We werken graag zoveel mogelijk samen op kantoor.

Het sollicitatieproces

 • We nemen binnen 1 werkweek na je sollicitatie contact met je op;

 • We plannen samen een kennismakingsgesprek in en nodigen je uit om langs te komen op kantoor;

 • Na het gesprek nog steeds enthousiast? Laat het ons weten via welke weg dan ook;

 • Bij een match doen we jou het arbeidsvoorstel;

 • 31-6-2024 is de sluitingsdatum.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, passende bij jouw kennis en ervaring;

 • Tal van doorgroeimogelijkheden binnen het (moeder)bedrijf;

 • Een uitdagende en dynamische baan, met voldoende verantwoordelijkheid;

 • Een jonge en dynamische omgeving, met directe sparringpartners op de afdeling;

 • Enthousiaste, gezellige en betrokken collega’s.

Solliciteren

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het onderstaande contactformulier.

CV
Motivatiebrief

Bedankt voor je bericht!

Maarten Wijst Ecocert

Maarten

Maarten
Natasja Boven
Colin Broesder _ Onze Energie _ Ecocert

Jouw toekomstige collega's

Benieuwd waar jouw toekomstige collega’s energie voor tien van krijgen? Maak hieronder dan alvast kennis met Maarten - Commercieel directeur, Natasja - Secretarieel medewerkster en Colin - Adviseur woningen. Heb je vragen over de vacatures? Neem gerust contact op!

Natasja

"Wij zijn energie. We vlammen, zijn eigenzinnig, we stropen onze mouwen op en laten onze spierballen zien!"

"Het dagelijks verder helpen van klanten, ieder met hun eigen verhaal en reden. Daar krijg ik energie van."

Colin

“Ecocert geeft mij het vertrouwen en de energie om mezelf te blijven ontwikkelen als EP adviseur.”

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Lefier Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page