top of page

Energieprestatie adviseur (W/B)

Heb jij ervaring als energieprestatie adviseur en wil jij de volgende stap in je loopbaan zetten? Geef dan je carrière een vervolg bij Ecocert!

Emmen

Fulltime

MBO/HBO

Bij Ecocert zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste EP-W/B adviseur. Wij bieden jou de faciliteiten en zekerheid van een gevestigde koploper in energieadvisering binnen een dynamische en gezellige werkomgeving.

Wat ga je doen?

Als EP-W/B adviseur bij Ecocert bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van gebouwinspecties, het verwerken van de opnamegegevens, het berekenen van energielabels, het bedenken en doorrekenen van duurzaamheidsmaatregelen en het opstellen van functionele adviezen welke aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. 

Door het werken aan omvangrijke projecten ontwikkel jij jezelf als adviseur nog verder en werk jij daarnaast mee aan productontwikkeling. Ook draag jij de verantwoordelijkheid voor jouw eigen klanten en relaties. Waar bij Ecocert jouw professionele capaciteiten groeien, groeien jouw arbeidsvoorwaarden mee.

Je werkt deels op kantoor, deels op locatie en deels vanuit huis. Je standplaats is Emmen, waar je omringd bent door ervaren collega’s waarmee je op niveau kunt sparren.

Wie zijn wij?

Ecocert is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van energielabels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen wij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles.

Klanten van Ecocert zijn voornamelijk gemeenten, bedrijven, beleggers en woningcorporaties. Ecocert heeft zich in de afgelopen jaren vanuit Groningen hard ontwikkeld tot één van de meest innovatieve koplopers van Nederland binnen de branche. Onder andere middels een franchiseformule, waaronder inmiddels twee andere vestigingen in Emmen & Zwolle actief zijn. Dit doen wij door zelf veel te investeren in software, productaanbod en kwaliteitsborging. Ecocert blijft zich door ontwikkelen en de marktpositie als innovatieve voorloper behouden.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding.

 • Je bent in het bezit van een EP-W/B diploma.

 • Je kan zelfstandig werken maar bent ook in staat om samen te werken met je collega’s, mede om elkaar te helpen en de organisatie te helpen groeien.

 • Je hebt een authentieke en energieke persoonlijkheid.

 • Je bent in het bezit van een autorijbewijs en je bent woonachtig binnen een bereisbare afstand van Emmen.

 • Je hebt de voorkeur om de inspecties uit te werken op kantoor. Daar waar je je collega’s in de ogen kan aankijken en met elkaar de sfeer creëert.

Wat bieden we?

 • Een passend salaris op basis jouw ervaring en prestaties.

 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

 • Een auto van de zaak.

 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

 • Een uitdagende en dynamische baan met voldoende verantwoordelijkheid.

 • Een team van enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s.

 • Een rustige werkplek op kantoor zodat je je inspecties geconcentreerd kan uitwerken.

Solliciteren

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het onderstaande contactformulier.

CV
Motivatiebrief

Bedankt voor je bericht!

Maarten Wijst Ecocert

Maarten

Maarten
Natasja Boven
Colin Broesder _ Onze Energie _ Ecocert

Jouw toekomstige collega's

Benieuwd waar jouw toekomstige collega’s energie voor tien van krijgen? Maak hieronder dan alvast kennis met Maarten - Commercieel directeur, Natasja - Secretarieel medewerkster en Colin - Adviseur woningen. Heb je vragen over de vacatures? Neem gerust contact op!

Natasja

"Wij zijn energie. We vlammen, zijn eigenzinnig, we stropen onze mouwen op en laten onze spierballen zien!"

"Het dagelijks verder helpen van klanten, ieder met hun eigen verhaal en reden. Daar krijg ik energie van."

Colin

“Ecocert geeft mij het vertrouwen en de energie om mezelf te blijven ontwikkelen als EP adviseur.”

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Lefier Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page