Aanvraag binnen 10 werkdagen afgehandeld

U ontvangt binnen 24 uur een offerte

Energie voor tien

.. en meer! Energie is de basis van ontwikkeling, van groei en van een betere wereld. Mensen krijgen energie van energie. Daarom maken wij ons sterk om elke dag weer iets van onze energie door te geven. Dat doen we door te bouwen aan nieuwe oplossingen en innovaties te delen met de wereld.

 

Maak kennis met de mensen achter Ecocert.

Maarten den Ouden

Krijgt energie van... energie! Samen met Evert startte Maarten het bedrijf en sindsdien staat hij in de hoogste versnelling. Als je hard en slim werkt, is alles mogelijk en dat straalt Maarten in alles uit. Hij duikt vol enthousiasme in nieuwe uitdagingen – en in zijn vrije tijd in de onderwaterwereld.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw in de basis- en detailmethodiek. Haviksoog voor de optimale balans tussen mens, milieu, euro’s en techniek.

maarten@ecocert.nl
06 48 25 59 06

Maarten den Ouden

Adviseur en partner

Evert Pluim

Krijgt energie van... resultaat! Als werktuigbouwkundige, makelaar-taxateur en techneut heeft Evert een enorme passie voor duurzaam vastgoed. Het aantal gebouwen dat hij al heeft verduurzaamd… heb je even? Samen met Maarten begon hij Ecocert, omdat hij niet houdt van verspilling en precies weet hoe je gebouwen praktisch verbetert.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw in de basis- en detailmethodiek. Aanpakkersmentaliteit waar je u tegen zegt.

evert@ecocert.nl
050 205 31 13

Evert Pluim

Adviseur en partner

Jos Bosscher

Krijgt energie van... vlotte samenwerking! Jos zijn gevoel voor planning en communicatie helpt Ecocert om energie nóg beter zichtbaar te maken. Jos is verantwoordelijk voor alles binnen Ecocert Franchise, coördineert lopende projecten en zorgt ervoor dat we feilloos door onze audits komen.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur in de basismethodiek. Zegt waar het op staat.

jos@ecocert.nl
06 15 53 08 61

Jos Bosscher

Formule manager en partner

Meinardus Prins

Krijgt energie van... innovaties! Meinardus legt de lat hoog waar het gaat om energiebesparing. Zijn eigen woning is een mooi voorbeeld: deze is perfect geïsoleerd, alle stroom wordt opgewekt met zonnepanelen en hij heeft een pelletkachel – au revoir gasrekening! Meinardus is een belangrijke katalysator van nieuwe technieken.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw. Early adopter van nieuwe technologie.

meinardus@ecocert.nl
06 11 95 35 90
 

Meinardus Prins

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Karin Wildeboer

Krijgt energie van... cijfers! Karin leidt de energie achter Ecocert in goede banen. Ze verzorgt de administratie bij Ecocert tot in de puntjes en tot achter de komma’s. Én staat altijd voor ons klaar met een vrolijk verhaal of een luisterend oor.

Superkracht: gediplomeerd en gedisciplineerd administratietalent. Het zonnetje op kantoor.

karin@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Karin Wildeboer

Administratie

Floris Brummelhuis

Krijgt energie van... samenwerken! Tijdens zijn studie Bouwkunde kwam Floris stagelopen bij Ecocert. Jaren later deelt hij nog steeds zijn energie en expertise met Ecocert. Floris heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande bedrijfsgebouwen.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw. Steady as a rock.

floris@ecocert.nl
06 53 18 11 70
 

Floris Brummelhuis

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Erick Veenstra

Krijgt energie van... installatietechniek! Erick werkt al geruime tijd voor Ecocert en is de drijvende kracht achter Ecocert Emmen. Voordat hij het team versterkte was hij werkzaam in de installatiebranche. Op het gebied van installaties is Erick onze wandelende encyclopedie. In zijn vrije tijd rijdt hij motor.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw. Installatie-fluisteraar!

erick@ecocert.nl
06 10 57 55 03
 

Erick Veenstra

Adviseur vestiging Emmen

Tim Zijlstra

Krijgt energie van... graven! En dat is niet alleen omdat Tim in zijn vrije tijd amateurarcheoloog is. Tim bijt zich vast in duurzaamheidsuitdagingen en -berekeningen. Hij is op dit moment druk bezig om zijn EP diploma voor utiliteitsbouw te halen.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw. Gek van oude Volvo's en tot op de millimeter nauwkeurig.

tim@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Tim Zijlstra

Adviseur woningbouw

Niels Berends

Krijgt energie van... het contact met woningeigenaren! Niels stelt energielabels op en zet zijn adviseringstalent in voor alle soorten woningen: hoe is het beste energie te besparen, hoe kan ik het label verbeteren en waar te beginnen bij verduurzaming... In zijn vrije tijd bouwt hij energie op aan de waterkant of met een biertje.

Superkracht: ultiem entertainment tijdens de vrijdagmiddagborrel.

niels@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Niels Berends

Adviseur woningbouw

Natasja Oldenburger

Krijgt energie van... anderen helpen! Als we Natasja niet hadden… Natasja zorgt ervoor dat onze planning klopt, ze maakt afspraken voor de adviseurs, helpt als we handen tekort komen. Kortom: ze leidt alle energie in het bedrijf in goede banen.

Superkracht: snel als het licht en altijd vrolijk.

natasja@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Natasja Oldenburger

Planning en organisatie

Steven van Minnebruggen

Krijgt energie van... snelheid! Voor de liefde verhuisde Steven van België naar Assen. Bij Ecocert staat Steven bekend als punctueel, vrolijk en vriendelijk. Buiten het werk staat Steven stevig op de pedalen van zijn mountainbike en binnen Ecocert maakt hij de nodige meters met nieuwbouwprojecten. Steven is onze nieuwbouwspecialist.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur in de detailmethodiek. Staat klaar voor iedereen.

steven@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Steven van Minnebruggen

Projectleider nieuwbouw

Freddie Kalsbeek​

Krijgt energie van... het gesprek met klanten! Freddie is een oprechte gesprekspartner. Hij is niet alleen geïnteresseerd in wat er zakelijk speelt, maar verdiept zich ook in de persoon. In zijn werk is hij punctueel tot ver achter de komma. Net zo strak plant hij zijn sporten. Dat werpt zijn vruchten af: Freddie is de fitste, meest sportieve collega in het team.

Superkracht: gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw en utiliteitsbouw. Sterkste kracht in het team.

freddie@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Freddie Kalsbeek

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Colin Broesder

Krijgt energie van... snelheid! Colin is de jongste Ecocert collega en met afstand ons snelste teamlid. Razendsnel worstelt hij zich door alle ingewikkelde materie en in zijn vrije tijd rijdt hij motor op het circuit.

Superkracht: gasgeven op kantoor en gasgeven op het circuit.

colin@ecocert.nl
050 205 31 13

Colin Broesder

Adviseur woningbouw

Yke Hiemstra

Krijgt energie van... nieuwe dingen leren! Naast zijn studie Vastgoed en Makelaardij helpt Yke de adviseurs bij het verwerken van de opnamegegevens. Zo doet hij een bak aan bouwkundige ervaring op. Yke is een echt gezelligheidsdier en in zijn vrije tijd drinkt hij graag een drankje.

Superkracht: met zijn energieke glimlach helpt hij iedereen verder.

yke@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Yke Hiemstra

Adviseur in opleiding

Peter Mulder

Krijgt energie van... fietsen! Peter trapt zich soepel door lastige dossiers en in zijn vrije tijd trapt hij nog soepeler op zijn mountainbike.

Superkracht: EP adviseur voor woningbouw en de ultieme bouw- en verbouw specialist. Hij weet alles over isolatie en heeft altijd goede bespaartips.

peter@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Peter Mulder

Adviseur woningbouw

Lisette van der Meer

Krijgt energie van... rekenen en nieuwe dingen leren. Na haar opleiding tot bouwkundig ingenieur heeft ze voor Ecocert gekozen en daar zijn we blij mee! Lisette is dol op gezelligheid en gaat graag naar de sportschool om in topconditie te blijven.

Supperkracht: rekenen.. complexe berekeningen? Daar draait Lisette haar hand niet voor om!

lisette@ecocert.nl
050 205 31 13

Lisette van der Meer

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Thom Wubs

Krijgt energie van... water! Thom voelt zich als een vis in het water in energielabel land en in zijn vrije tijd maakt hij menig zwembad onveilig met zijn waterpolo team.

Superkracht: energie delen! Thom is een echte teamspeler. Niet alleen in het water maar ook op kantoor staat hij altijd voor iedereen klaar. Thom is gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw.

thom@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Thom Wubs

Adviseur woningbouw

Marjolein Smallenbroek

Krijgt energie van...mooie dingen maken! Zo sleept ze haar camera overal mee naartoe en is ze altijd in de weer met toffe design klussen. Buiten zijn inspireert haar, zo komt ze op de beste ideeën op haar racefiets, op reis of tijdens een rondje hardlopen.

Superkracht: vorm geven aan inhoud!

info@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Marjolein Smallenbroek

Marketing en communicatie

Danny van Klink

Krijgt energie van...mensen en gezelligheid! Danny krijgt ontzettend veel energie van leuke dingen doen met haar gezin, met vrienden en met familie. Samen eten, drinken, dansen en avonturen beleven.

Superkracht: Met haar scherpe oog voor detail en haar glimlach zorgt ze ervoor dat alles binnen Ecocert op rolletjes loopt.

danny@ecocert.nl
050 205 31 13

Danny van Klink

Planning en organisatie

Arnoud Rotteveel

Krijgt energie van... humor! Arnoud kwam voor de liefde uit Den Haag naar Groningen. Inmiddels heeft hij zijn draai helemaal gevonden in het Noorden en mag hij zich met recht de gezelligste adviseur van Ecocert noemen!

Superkracht: klussen... je herkent hem aan zijn twee rechter handen. Arnoud is graag aan het bouwen en verbouwen. Niks is te gek! Arnoud is gediplomeerd EP adviseur voor woningbouw.

arnoud@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Arnoud Rotteveel

Adviseur woningbouw

Leonie Nijboer

Krijgt energie van...lachen! Leonie krijgt enorm veel energie van gezelligheid en van lachende mensen. Mooie momenten beleven en nieuwe herinneringen maken met haar vrienden en met haar gezin is wat ze het liefste doet.

Superkracht: Met haar enthousiasme en energie zorgt ze ervoor dat iedereen fijn geholpen wordt.

leonie@ecocert.nl
050 205 31 13

Leonie Nijboer

Planning en organisatie