Aanvraag binnen 10 werkdagen afgehandeld

U ontvangt binnen 24 uur een offerte

Energie voor tien

.. en meer! Energie is de basis van ontwikkeling, van groei en van een betere wereld. Mensen krijgen energie van energie. Daarom maken wij ons sterk om elke dag weer iets van onze energie door te geven. Dat doen we door te bouwen aan nieuwe oplossingen en innovaties te delen met de wereld.

 

Maak kennis met de mensen achter Ecocert.

Maarten den Ouden

Krijgt energie van... Ecocert! Samen met Evert startte Maarten het bedrijf en sindsdien staat hij in de hoogste versnelling. In Ecocert combineert hij zijn passies marketing en milieukunde. Als je hard en slim werkt, is alles mogelijk en dat straalt Maarten in alles uit. Hij duikt vol enthousiasme in nieuwe uitdagingen – en in zijn vrije tijd in de onderwaterwereld.

Superkracht: gediplomeerd EP/W, EP/U en EPN adviseur. Haviksoog voor de optimale balans tussen mens, milieu, euro’s en techniek.

maarten@ecocert.nl
06 48 25 59 06

Maarten den Ouden

Adviseur en partner

Evert Pluim

Krijgt energie van... resultaat! Als werktuigbouwkundige, makelaar-taxateur en techneut heeft Evert een enorme passie voor duurzaam vastgoed. Het aantal gebouwen dat hij al heeft verduurzaamd… heb je even? Samen met Maarten begon hij Ecocert, omdat hij niet houdt van verspilling en precies weet hoe je gebouwen praktisch verbetert.

Superkracht: gediplomeerd EP/W en EP/U adviseur. Aanpakkersmentaliteit waar je u tegen zegt.

evert@ecocert.nl
06 27 06 65 33

Evert Pluim

Adviseur en partner

Jos Bosscher

Krijgt energie van... vlotte samenwerking! Jos zijn gevoel voor planning en communicatie helpt Ecocert om energie nóg beter zichtbaar te maken. Jos is verantwoordelijk voor alles binnen Ecocert Franchise, coördineert lopende projecten en zorgt ervoor dat we feilloos door onze audits komen.

Superkracht: gediplomeerd EP/W en EP/U adviseur. Zegt waar het op staat.

jos@ecocert.nl
06 15 53 08 61

Jos Bosscher

Formule manager en partner

Meinardus Prins

Krijgt energie van... innovaties! Meinardus legt de lat hoog waar het gaat om energiebesparing. Zijn eigen woning is een mooi voorbeeld: deze is perfect geïsoleerd, alle stroom wordt opgewekt met zonnepanelen en hij heeft een pelletkachel – au revoir gasrekening! Meinardus is een belangrijke katalysator van nieuwe technieken.

Superkracht: gediplomeerd EP/W en EP/U adviseur. Early adopter van nieuwe technologie.

meinardus@ecocert.nl
06 11 95 35 90
 

Meinardus Prins

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Karin Wildeboer

Krijgt energie van... cijfers! Karin leidt de energie achter Ecocert in goede banen. Ze verzorgt de administratie bij Ecocert tot in de puntjes en tot achter de komma’s. Én staat altijd voor ons klaar met een vrolijk verhaal of een luisterend oor.

Superkracht: gediplomeerd en gedisciplineerd administratietalent. Het zonnetje op kantoor.

karin@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Karin Wildeboer

Administratie

Floris Brummelhuis

Krijgt energie van... samenwerken! Tijdens zijn studie Bouwkunde kwam Floris stagelopen bij Ecocert. Jaren later deelt hij nog steeds zijn energie en expertise met Ecocert. Floris heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande bedrijfsgebouwen.

Superkracht: gediplomeerd EP/W en EP/U adviseur. Steady as a rock.

floris@ecocert.nl
06 53 18 11 70
 

Floris Brummelhuis

Adviseur woningbouw en utiliteitsbouw

Erick Veenstra

Krijgt energie van... installatietechniek! Erick werkt al geruime tijd voor Ecocert en is de drijvende kracht achter Ecocert Emmen. Voordat hij het team versterkte was hij werkzaam in de installatiebranche. Op het gebied van installaties is Erick onze wandelende encyclopedie. In zijn vrije tijd rijdt hij motor.

Superkracht: gediplomeerd EP/W en EP/U adviseur. Installatie-fluisteraar.

erick@ecocert.nl
06 10 57 55 03
 

Erick Veenstra

Adviseur vestiging Emmen

Tim Zijlstra

Krijgt energie van... graven! En dat is niet alleen omdat Tim in zijn vrije tijd amateurarcheoloog is. Tim bijt zich vast in duurzaamheidsuitdagingen en -berekeningen. Hij is op dit moment druk bezig om zijn EP/U diploma te halen.

Superkracht: gediplomeerd EP/W adviseur. Tot op de millimeter nauwkeurig.

tim@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Tim Zijlstra

Adviseur woningbouw

Jeroen Lefrandt

Krijgt energie van... het contact met gebouweigenaren! Jeroen zet zijn adviseringstalent in voor alle soorten gebouwen: hoe is het beste energie te besparen, waar te beginnen bij verduurzaming... Jeroen is bezig zijn EP/U diploma te behalen. Hij is onze meest ervaren warmtebeeldfotograaf en brengt zo verloren energie in beeld. In zijn vrije tijd bouwt hij energie op met yoga.

Superkracht: thermografie. Bestand tegen hete vuren.

jeroen@ecocert.nl
050 205 31 13

Jeroen Lefrandt

Adviseur woningbouw en thermografie

Natasja Oldenburger

Krijgt energie van... anderen helpen! Als we Natasja niet hadden… Natasja zorgt ervoor dat onze planning klopt, ze maakt afspraken voor de adviseurs, helpt als we handen tekort komen. Kortom: ze leidt alle energie in het bedrijf in goede banen.

Superkracht: snel als het licht en altijd vrolijk.

natasja@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Natasja Oldenburger

Planning en organisatie

Steven van Minnebruggen

Krijgt energie van... snelheid! Voor de liefde verhuisde Steven van België naar Assen. Bij Ecocert staat Steven bekend als punctueel, vrolijk en vriendelijk. Buiten het werk staat Steven stevig op de pedalen van zijn mountainbike. En ook op het werk maakt hij meters. Zo is Steven bezig zijn cv aan te vullen met een EP/U diploma.

Superkracht: gediplomeerd EP/W adviseur. Staat klaar voor iedereen.

steven@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Steven van Minnebruggen

Adviseur woningbouw

Freddie Kalsbeek​

Krijgt energie van... het gesprek met klanten! Freddie is een oprechte gesprekspartner. Hij is niet alleen geïnteresseerd in wat er zakelijk speelt, maar verdiept zich ook in de persoon. In zijn werk is hij punctueel tot ver achter de komma. Net zo strak plant hij zijn sporten. Dat werpt zijn vruchten af: Freddie is de fitste, meest sportieve collega in het team.

Superkracht: gediplomeerd EP/W adviseur. Sterkste kracht in het team.

freddie@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Freddie Kalsbeek

Adviseur woningbouw

Stefan van der Borgh

Krijgt energie van... duurzaamheid! Stefan collecteerde als kleine koter al de blaren op zijn voeten voor milieubehoud. Bij Ecocert zet hij zijn energie in voor het aanboren van nieuwe marktmodellen die wereld energie besparen.

Superkracht: perfecte combinatie van een financiële master en maatschappelijke ondernemersgeest.

stefan@ecocert.nl
050 205 31 13

Stefan van der Borgh

Merk- en productontwikkeling

Imke van der Star

Krijgt energie van... gebouwen en gezelligheid! Naast haar studie bouwkunde aan de Hanzehogeschool werkt Imke een aantal dagen per week bij Ecocert. Ze doet werkervaring op en helpt ons met haar scherpe oog voor detail.

Superkracht: bijna bouwkundig ingenieur en altijd vrolijk en enthousiast.

imke@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Imke van der Star

Adviseur in opleiding

Tim Muizelaar

Krijgt energie van... vissen! Tim bijt zich vast in complexe energielabel berekeningen en duurzaamheidsuitdagingen.

Superkracht: gediplomeerd EP/W adviseur en de ultieme NTA8800 specialist. Goed voorbereid vist hij alle informatie zorgvuldig boven water.

tim.muizelaar@ecocert.nl
050 205 31 13
 

Tim Muizelaar

Adviseur woningbouw