top of page
  • Foto van schrijverJacko ter Voorde

Ecocert lanceert een gloednieuwe franchisevestiging in Utrecht!

Groningen, 29 december 2023 - Ecocert, de kwalitatief toonaangevende speler binnen de energieprestatie-branche, gespecialiseerd in het onafhankelijk opstellen van energielabels en maatwerkadviezen, opent een nieuwe franchisevestiging in Utrecht per 1 januari 2024 als uitbreiding op haar Ecocert Franchiseformule.

 

Als een volledig gecertificeerde organisatie, zet Ecocert zich actief in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het verstrekken van energielabels en maatwerkadviezen is van essentieel belang om vastgoedeigenaren en -beheerders, zoals beleggers, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen, te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen en het implementeren van energiebesparende maatregelen.

 

De nieuwe Ecocert vestiging in Utrecht zal fungeren als een centraal punt voor Ecocert haar dienstverlening en wordt daarbij tevens gezien als springplank naar het westen en zuiden van Nederland waar de komende jaren de verdere ontwikkeling van de formule zal plaatsvinden. Nadat Ecocert al jaren werkt voor toonaangevende gemeenten en professionele vastgoedpartijen in het midden van Nederland kan het met deze lokale vestiging in Utrecht nu ook goed inspelen op de lokale vastgoedmarkt in Utrecht en omgeving.

 

Energielabel Voordeel gaat verder Ecocert Utrecht

Vanaf 1 januari 2024 zal Mehdi Ibrahimi, eerder bekend van zijn bedrijf Energielabel Voordeel, zijn werk voortzetten onder de vlag van Ecocert Utrecht. Hij zal de rol van nieuwe franchisenemer bij Ecocert Utrecht op zich nemen!

 

“Na het succes van Energielabel Voordeel, waarbij we opvielen op vooraanstaande vergelijkingsplatformen en de meerderheid van de opdrachten via Woninglabel.nl binnenstroomde. Trokken de gebruiksvriendelijke backoffice voor EP Adviseurs en de klantvriendelijke website meteen mijn aandacht. Toen ik ontdekte dat Ecocert hierachter zat, raakte ik geïntrigeerd door hun doordachte benadering in de zakelijke markt en klantgerichte platform, dat moeiteloos aanvragen, offertes en after-service afhandelt. Met 13 jaar ervaring is Ecocert de meest hoogwaardige speler op het gebied van duurzaamheid. In synergie met mijn ondernemersambitie en visie, de expertise vanuit Ecocert, voorzie ik dat wij in Utrecht uitgroeien tot een van de grootste en meest hoogwaardige aanbieder van energielabels en maatwerkadviezen voor vastgoedobjecten”, aldus Mehdi Ibrahimi.

 

Geïnteresseerden in de Ecocert Franchiseformule kunnen meer informatie vinden op de website: https://www.ecocert.nl/franchise


Mehdi Ibrahimi en Jos Bosscher ondertekenen de franchiseovereenkomst voor Ecocert Utrecht.
Mehdi Ibrahimi en Jos Bosscher ondertekenen de franchiseovereenkomst voor Ecocert Utrecht.

Over Ecocert

Ecocert is volledig BRL9500 gecertificeerd voor het onafhankelijk opstellen van energielabels & maatwerkadviezen voor woningbouw (EP-W) & utiliteitsbouw (EP-U) in de basis- & detailmethodiek. Zo brengt Ecocert iedereen die vastgoed bezit of beheert verder: beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 

Mediacontact

Jacko ter Voorde

Marketing Manager

+31 6 40 68 25 36

bottom of page