top of page
Ecocert Teamfoto 4

Wat we doen

Wij zijn volledig BRL9500 gecertificeerd voor het onafhankelijk opstellen van energielabels & maatwerkadviezen voor woningbouw (EP-W) & utiliteitsbouw (EP-U) in de basis- & detailmethodiek. 

Energielabels woningbouw

Energielabels Woningbouw

Particulieren, beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen  zijn verplicht om het energielabel te overhandigen aan nieuwe kopers en nieuwe huurders. Onze ervaren adviseurs berekenen de juiste waarden en registreren het definitieve energielabel van het object in het centrale register van de RVO. Je ontvangt het definitieve energielabel digitaal. Via ‘Mijn Ecocert’ kun je alle gebouwinformatie op objectniveau en portefeuilleniveau op elk moment bekijken.

Energielabels utiliteitsbouw

Energielabels Utiliteitsbouw

Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen is sinds 2008 een geldig energielabel verplicht. Alleen gecertificeerde bedrijven kunnen energielabels opstellen. Onze adviseurs hebben de ervaring én de energie om vlot te kunnen handelen. Na een zorgvuldige berekening registreren wij het definitieve energielabel van je utiliteitsgebouw bij de RVO in EP-online. Je ontvangt het energielabel en de energielabel-bijlage digitaal. Via ‘Mijn Ecocert’ kun je alle gebouwinformatie op objectniveau en op portefeuilleniveau op elk moment bekijken

Ecocert Teamfoto 6

Energielabels nieuwbouw

Energielabels Nieuwbouw

Vanaf 1 januari 2021 gelden voor nieuwbouwobjecten minimale BENG-eisen voor de energiebehoefte, het primair fossiel energieverbruik, het aandeel hernieuwbare duurzame energie en TO-Juli. Wij leveren energielabels & advies voor nieuwbouwprojecten. We stellen de juiste vragen, zetten de nodige lange- of kortetermijnplannen op en realiseren zo volledige ontzorging. Met als ultiem eindresultaat een duurzaam object, het voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en het comfort van de bewoners.

Maatwerkadviezen

Maatwerkadvies

Je wilt advies om het energielabel te verbeteren, om te voldoen aan subsidievoorwaarden, om te besparen op energiekosten en om vastgoed duurzaam te optimaliseren. Wij helpen je snel en effectief. Je ontvangt ons advies met de investeringskosten, besparingen en terugverdientijden. Per object kunnen we het actuele en het mogelijke energielabel berekenen. Zo is alle gebouwinformatie direct en duidelijk zichtbaar en kun je je vastgoed weloverwogen duurzaam optimaliseren.

Ecocert Teamfoto 9_edited.png

Onze werkwijze

Wij hebben als bedrijf meer dan 12 jaar ervaring in het opstellen van energielabels en adviezen. Om nog niet te spreken over de jarenlange ervaring die onze adviseurs gezamenlijk hebben. Onze adviseurs beschikken over een hoog kennisniveau en zijn meer specialist dan generalist. We stellen de juiste vragen, kunnen lange- of kortetermijnplannen opzetten en zorgen voor totale ontzorging. Daarnaast is bij ons de prijs altijd de prijs, dus geen verrassingen en geen kleine lettertjes. Zo zijn wij altijd transparant.

Resultaatgericht

Onze adviezen en energielabels zijn voor iedereen begrijpelijk en bevatten
alle benodigde informatie voor de verduurzaming.
We verbeteren gebouwen op een praktische manier, naar een duurzame energiehuishouding en om de waarde van het gebouw te vergroten.

Je staat er geen moment alleen voor

We hebben alle expertise
in huis om het werk
rondom het energielabel en verduurzaming uit handen te nemen. Intern en extern helpen we elkaar en houden we elkaar op de hoogte
van de stand van zaken, processen en uitkomsten. Uitdagingen? We denken mee en regelen het.

Moeilijk wordt makkelijk

Lang niet iedereen wordt warm van duurzaamheid en energielabels. Maar geloof ons, het is interessant. Wat we precies doen en waarom we dit doen leggen we zo begrijpelijk mogelijk uit. Daar wordt het ook nog eens leuker van.

Aanvragen

Aanvragen

Het aanvragen van een energielabel voor een los gebouw doe je snel en eenvoudig hieronder! Staat je type gebouw, zoals een bedrijfspand, er niet tussen? Of wil je een offerte aanvragen voor een project bestaande uit meerdere gebouwen? Neem dan contact met ons op.

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Patyna Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page