top of page
Ecocert Teamfoto 6

Franchise

Ben jij een zelfstandig EP adviseur of eigenaar van een bouwadviesbureau en wil je je bedrijf professionaliseren? Join our label! Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw Ecocert-vestiging.

Join our label!

Duurzaamheid is hot topic! Hoe wij omspringen met mens en milieu, bepaalt letterlijk onze toekomst. De gebouwde omgeving zorgt voor ruim 12% van wereldwijde CO2 uitstoot. Werk aan de winkel om dit te verbeteren! Private- en (semi-)publieke organisaties in heel Nederland weten Ecocert te vinden.

In het Ecocert franchiselabel bundelen wij onze krachten in een hecht netwerk waar kwaliteit voorop staat. Als franchisenemer bedien je je eigen verzorgingsgebied. Je bent dan de eigenaar van je eigen Ecocert-vestiging.

Ecocert Franchise Icoon

Tal van voordelen

De meeste labels laten we ons opplakken door anderen, voor dit kwaliteitslabel kies je zelf. Profiteer als Ecocert franchisenemer van:

  • Een gevestigde merknaam bij opdrachtgevers door het hele land.

  • Een landelijke formule met ervaring, 'know-how' en uniforme uitstraling.

  • Gezamenlijke capaciteit bij grote projecten en klanten.

  • Bewezen en innovatieve adviesstrategieën en -producten.

  • Centrale en geautomatiseerde backoffice ondersteuning.

  • Jouw certificering direct geregeld, op orde en betaalbaar.

  • Professionele landelijke tot lokale marketingondersteuning.

Ecocert Teamfoto 2

Deel mee in onze energie

Energie is de basis van ontwikkeling, van groei en van een betere wereld. Mensen krijgen energie van energie. Daarom maken wij ons sterk om elke dag weer iets van onze energie door te geven. Deel mee in onze energie!

Samen landelijk sterk onder één gevestigd merk

Ecocert bedient sinds 2011 de zakelijke markt. De particuliere markt bedienen we via de makelaar, een duurzame ketenpartner. Onder onze grotere klanten bevinden zich multinationals, ketens, zorg- en onderwijsinstellingen en gemeenten.

Ecocert Franchise Icoon 1

Een team waar je op kunt rekenen

Ecocert zorgt voor de ondersteuning en middelen om succesvol te ondernemen. Wij bieden je training, ondersteuning in kwaliteitsborging en gegarandeerde tijdswinst in de dossierverwerking. Met ons unieke beheersysteem ‘Mijn Ecocert’ hebben jij en jouw klanten 24/7 in- en overzicht.

Ecocert Franchise Icoon 2

Duurzaam ondernemerschap

Gelukkig ondernemen: je runt een eigen onderneming en profiteert te allen tijde van de bundeling van kracht, kennis en ervaring in het Ecocert-netwerk. Je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als organisatie doen. Als jij vindt dat iets anders kan of moet: deel je ideeën en verleg met ons de grenzen.

Ecocert Franchise Icoon 3_edited.jpg

Een toekomstbestendige dienst

In de huidige markt neemt de vraag naar duurzaamheidsadvisering explosief toe. Vanuit een effectieve meerjarenstrategie biedt en ontwikkelt Ecocert duidelijke producten die daarin voorzien. Om innovatieve koploper te blijven ontwikkelen we vandaag al wat een klant in een circulaire toekomst nodig heeft.

Ecocert Franchise Icoon 4

Haal het beste in huis

Met het Ecocert franchiselabel haal je alle essentiële expertise in huis voor jouw optimale bedrijfsvoering, waaronder een sterke klantenkring, stralend klantcontact en opvallende (online) marketing!

Werk voor juist die klanten waar jij blij van wordt.

Klanten-
kring

Klanten altijd een glimlach en een onbezorgd gevoel.

Klant-
contact

Ondernemen vanuit een meetbaar en schaalbaar plan. 

Bedrijfs-voering

(Online) zichtbaar bij de doelgroep die er voor jou toe doet.

(Online) Marketing

Volledig uit handen en automatisch middels 'Mijn Ecocert'.

Back-office

Bij Ecocert borgen we dat jij iedere dag weer een 8+ scoort.

Hoogste Kwaliteit

Brochure aanvragen

Franchisebrochure aanvragen

Laat je geen label opplakken. Dit label kies je zelf! Jij bent nu aan zet. Ontdek alles over het Ecocert franchiselabel. Vraag de brochure aan en kom met ons in contact.

Bedankt voor je bericht!

Maarten Wijst Ecocert
Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Patyna Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page