top of page

Intern EP auditor

Heb jij ruime ervaring als EP adviseur, ben jij kritisch aangelegd en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Geef dan je EP-carrière een vervolg bij Ecocert als Intern EP auditor!

Groningen

Parttime

HBO

Bij Ecocert zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Intern EP auditor die, naast ruime praktijkervaring als EP adviseur, ook strategisch denkniveau meebrengt en over een kritische blik beschikt. Als Intern EP auditor ben jij verantwoordelijk voor het garanderen en optimaliseren van de kwaliteit van onze diensten. Zo begeleid en stuur je andere medewerkers aan bij het borgen van een hoge kwaliteit, voer je kwaliteitsanalyses uit en overzie je de implementatie van kwaliteitsverbeteringen. Wij bieden jou de faciliteiten en zekerheid van een gevestigde koploper in energieadvisering binnen een dynamische en gezellige werkomgeving!

Wat ga je doen?

Als Intern EP auditor bij Ecocert bestaan je werkzaamheden logischerwijs uit het controleren van dossiers en het intern uitvoeren van audits. Hier houden je verantwoordelijkheden echter niet op. Zo monitor jij bedrijfsprocessen die invloed hebben op de kwaliteit van onze diensten, analyseer je gegevens over processen en stel je adviesrapporten op, op basis van feedback en analyse met suggesties om de kwaliteit te verhogen en garanderen. Daarnaast draag je bij aan standaardisatie van werkzaamheden, zodat kwaliteit gegarandeerd is en heb je een sleutelrol wanneer externe audits plaatsvinden. Je werkt voornamelijk op kantoor in Groningen, waar je omringd bent door ervaren collega’s waarmee je op niveau kunt sparren.

Wie zijn wij?

Ecocert is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van energielabels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen wij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles.

Klanten van Ecocert zijn voornamelijk gemeenten, bedrijven, beleggers en woningcorporaties. Ecocert heeft zich in de afgelopen jaren vanuit Groningen hard ontwikkeld tot één van de meest innovatieve koplopers van Nederland binnen de branche. Onder andere middels een franchiseformule, waaronder inmiddels twee andere vestigingen in Emmen & Zwolle actief zijn. Dit doen wij door zelf veel te investeren in software, productaanbod en kwaliteitsborging. Ecocert blijft zich door ontwikkelen en de marktpositie als innovatieve voorloper behouden.

Wie zoeken we?

 • Je bent volledig gediplomeerd: W/B, W/D, U/B & U/D (NTA8800).

 • Je hebt ten minste 4 jaar aantoonbare werkervaring als EP adviseur.

 • Je hebt de nodige technische kennis en inzicht in processen.

 • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en bent in staat om knelpunten te identificeren en op te lossen.

 • Je hebt creatief denkvermogen en bent vindingrijk als het gaat om aandragen van kwaliteit verhogende suggesties.

 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden om eventuele feedback correct te kunnen geven.

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig binnen bereisbare afstand van Groningen.

Wat bieden we?

 • Een passend salaris op basis jouw ervaring en prestaties.

 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

 • Een uitdagende en dynamische baan met voldoende verantwoordelijkheid.

 • Een team van enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s.

 • Een rustige werkplek op kantoor zodat je je inspecties geconcentreerd kan uitwerken.

Solliciteren

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het onderstaande contactformulier.

CV
Motivatiebrief

Bedankt voor je bericht!

Maarten Wijst Ecocert

Maarten

Maarten
Natasja Boven
Colin Broesder _ Onze Energie _ Ecocert

Jouw toekomstige collega's

Benieuwd waar jouw toekomstige collega’s energie voor tien van krijgen? Maak hieronder dan alvast kennis met Maarten - Commercieel directeur, Natasja - Secretarieel medewerkster en Colin - Adviseur woningen. Heb je vragen over de vacatures? Neem gerust contact op!

Natasja

"Wij zijn energie. We vlammen, zijn eigenzinnig, we stropen onze mouwen op en laten onze spierballen zien!"

"Het dagelijks verder helpen van klanten, ieder met hun eigen verhaal en reden. Daar krijg ik energie van."

Colin

“Ecocert geeft mij het vertrouwen en de energie om mezelf te blijven ontwikkelen als EP adviseur.”

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Patyna Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page