top of page
  • Foto van schrijverJacko ter Voorde

Ecocert opent nieuwe franchisevestiging in Amsterdam

Groningen, 25 juli 2023 - Ecocert, de kwalitatief toonaangevende speler binnen de energieprestatie-branche, gespecialiseerd in het onafhankelijk opstellen van energielabels en maatwerkadviezen, opent een nieuwe franchisevestiging in Amsterdam per 1 januari 2024 als uitbreiding op haar Ecocert Franchiseformule.


Als volledig BRL9500 gecertificeerde organisatie, zet Ecocert zich in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het verstrekken van nauwkeurige energielabels en maatwerkadviezen is van cruciaal belang om vastgoedeigenaren en -beheerders, zoals beleggers, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen, te helpen hun gebouwen te verduurzamen en energiebesparende maatregelen te nemen.


De nieuwe franchisevestiging in Amsterdam zal een nieuw en centraal punt vormen voor de dienstverlening van Ecocert. Met de opening van deze nieuwe vestiging streeft Ecocert naar verdere versterking van haar naamsbekendheid. Door de klantrelaties in de regio te optimaliseren, kunnen zij een nog betere service bieden aan bestaande klanten. Tegelijkertijd hoopt Ecocert nieuwe klanten aan te trekken, die zich willen inzetten voor duurzaamheid en energie-efficiëntie in hun vastgoedportefeuille.


Geïnteresseerden in de Ecocert Franchiseformule kunnen meer informatie vinden op de website: https://www.ecocert.nl/franchise


Over Ecocert

Ecocert is volledig BRL9500 gecertificeerd voor het onafhankelijk opstellen van energielabels & maatwerkadviezen voor woningbouw (EP-W) & utiliteitsbouw (EP-U) in de basis- & detailmethodiek. Zo brengt Ecocert iedereen die vastgoed bezit of beheert verder: beleggers, beheerders, makelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met:


Mediacontact

Naam: Jacko ter Voorde

Functie: Marketing Manager

E-mail: jacko@ecocert.nl

Telefoon: +31 6 40 68 25 36

Website: ecocert.nl

Kommentare


bottom of page