top of page

Energieprestatie adviseur

Heb jij ervaring als energieprestatie adviseur en wil jij de volgende stap in je loopbaan zetten? Word onderdeel van ons duurzame succesverhaal: Geef je EP-carrière een vervolg bij Ecocert Amsterdam!

Amsterdam

Fulltime

MBO/HBO

Bij Ecocert zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste EP adviseur, met gepaste ervaring en natuurlijk vol motivatie voor de volgende uitdaging binnen onze splinternieuwe Ecocert vestiging in Amsterdam.

 

Samen met jou streven wij de ambitie na om de meest kwalitatief toonaangevende formulegestuurde serviceorganisatie te zijn, waar klanten graag kopen, medewerkers met plezier werken en ondernemers zich vol vertrouwen bij aansluiten. Dus, ben jij goed in je werk en gaat jouw hart sneller kloppen van deze ambitie? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als EP adviseur bij Ecocert bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van gebouwinspecties, het verwerken van de opnamegegevens, het berekenen van energielabels, het bedenken en doorrekenen van duurzaamheidsmaatregelen en het opstellen van functionele adviezen welke aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. 

Door het werken aan omvangrijke projecten ontwikkel jij jezelf als adviseur nog verder en werk jij daarnaast mee aan productontwikkeling. Ook draag jij de verantwoordelijkheid voor jouw eigen klanten en relaties. Waar bij Ecocert jouw professionele capaciteiten groeien, groeien jouw arbeidsvoorwaarden mee. Je werkt deels op kantoor, deels op locatie en deels vanuit huis. Je standplaats is Amsterdam, waar je omringd bent door ervaren collega’s waarmee je op niveau kunt sparren.

Wie zijn wij?

Ecocert is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van energielabels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen wij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles.

​Klanten van Ecocert zijn voornamelijk gemeenten, bedrijven, beleggers en woningcorporaties. Ecocert heeft zich in de afgelopen jaren vanuit Groningen hard ontwikkeld tot één van de meest innovatieve koplopers van Nederland binnen de branche. Onder andere middels een franchiseformule, waaronder inmiddels drie andere vestigingen in Emmen, Zwolle & Utrecht actief zijn. Dit doen wij door zelf veel te investeren in software, productaanbod en kwaliteitsborging. Ecocert blijft zich door ontwikkelen en de marktpositie als innovatieve voorloper behouden.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding.

 • Je hebt één of meerdere EP-diploma’s: W/B, W/D, U/B en U/D (NTA8800).

 • Je kan zelfstandig werken maar bent ook in staat om samen te werken met je collega’s, mede om elkaar te helpen en de organisatie te helpen groeien.

 • Je hebt een authentieke en energieke persoonlijkheid.

 • Je bent in het bezit van een autorijbewijs en je bent woonachtig binnen een bereisbare afstand van Amsterdam.

 • Je hebt de voorkeur om de inspecties uit te werken op kantoor. Daar waar je je collega’s in de ogen kan aankijken en met elkaar de sfeer creëert.

Wat bieden we?

 • Een passend salaris op basis jouw ervaring en prestaties tussen €2.600,- en €4.000,-. Plus een prestatie afhankelijke bonus.

 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

 • Een elektrische auto van de zaak: Volkswagen ID.3.

 • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

 • Een uitdagende en dynamische baan met voldoende verantwoordelijkheid.

 • Een team van enthousiaste, betrokken en gezellige collega’s.

 • Een rustige werkplek op kantoor zodat je je inspecties geconcentreerd kan uitwerken.

Solliciteren

Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het onderstaande contactformulier.

CV
Motivatiebrief

Bedankt voor je bericht!

Maarten Wijst Ecocert

Maarten

Maarten
Natasja Boven
Colin Broesder _ Onze Energie _ Ecocert

Jouw toekomstige collega's

Benieuwd waar jouw toekomstige collega’s energie voor tien van krijgen? Maak hieronder dan alvast kennis met Maarten - Commercieel directeur, Natasja - Secretarieel medewerkster en Colin - Adviseur woningen. Heb je vragen over de vacatures? Neem gerust contact op!

Natasja

"Wij zijn energie. We vlammen, zijn eigenzinnig, we stropen onze mouwen op en laten onze spierballen zien!"

"Het dagelijks verder helpen van klanten, ieder met hun eigen verhaal en reden. Daar krijg ik energie van."

Colin

“Ecocert geeft mij het vertrouwen en de energie om mezelf te blijven ontwikkelen als EP adviseur.”

Geveke Ecocert
Plegt-Vos Ecocert
Parteon Ecocert
ING Ecocert
Wonam Ecocert
Menzis Ecocert
Center Parcs Ecocert
Lefier Ecocert
Gemeente Amsterdam Ecocert
Gemeente Groningen Ecocert
bottom of page